Butterfly

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Olipa kerran pieni penkki...


Meidän tuvassa on ollut jo jonkin aikaa tälläinen valkoinen pieni istuin. Penkki johon kukaan ei ole ikinä kiinnittänyt sen enempää huomiota. Sievä vaalea kaluste joka hukkuu seinään.  Oikein mukava ja tukeva istua silloin kuin sen muistaa napata esimerkiksi ruokailupöydän päätyyn. Harvoin kukaan muistaa.

Muutokseen tarvittiin pari elokuista vähän aurinkoisempaa päivää, olemisen sietämätön keveys ja pullo spraymaalia. Huomaatko eron :-)


Tuo turkoosi on hyvin mielenkiintoinen väri. Penkin sävy tuntuu vaihtelevan vihreän ja sinisen välillä kovasti huoneen valaistuksen mukana, ylempi kuva otettu eteisen puolella, allaoleva auringonpaisteisessa tuvassa.

Muuhun sisustukseen tuo pieni penkki istuu nyt pahuksen huonosti - mutta siinäpä haastetta tulevaan syksyyn. Satuin nimittäin tykästymään näiden värien pirteyteen kovasti .  Tuollaisen tuolin pidempiaikainen tuijottelu vähentää taatusti kaamosväsymystä :-)


Kesä on ollut kovin kiireinen ja aivan liian lyhyt. Uudet ideat ja into sisusteluun ovat olleet kovasti hakusalla ja vapaa-aikakin on kulunut suurimmalta osalta jossain muualla kuin kotona. Mutta jospa se tästä elokuisten iltojen hämärtyessä ja syksyn lähestyessä lähtisi taas käyntiin - kotoilu.

2 kommenttia: