Butterfly

torstai 9. toukokuuta 2013

Karkkivärejä olohuoneeseen :-)

Vielä alkuviikosta ajattelin jättää maalaushommat ja olkkarin sisustelemisen viikonlopulle juniorin synttärikemujen jälkeen, mutta palattuani eilen kotiin BellaWintagesta  - kera parin muuttujan -  kiusaus tarttua välittömästi tuumasta toimeen kävi ylivoimaiseksi. Eilisen illan ja alkuyön vietinkin autotallissa maalausprojektini kimpussa, iso kiitos tästä mahdollisuudesta  siskontytölle joka ystävällisesti auttoi synttärijuhlien valmisteluissa ja etenkin leipomisessa !



Kuulun siihen joukkoon joka mieluummin tahraa kätensä maaliin ja hiontapölyyn kuin jauhoihin - ja leipomisessa olen ihan poropeukalo. Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia joten tämänpäiväisten juhlien tarjoilukin oli oikein onnistunut :-) Tässäpä vähän näytettä synttärikakusta:


Sarin suorittaessa toisaalla leipomista minä siis hyökkäsin autotallissa innolla tallaisen vanhan Ikean yöpöydän kimppuun - se on hyvin edullinen kirpparilöytö - jonka ajattelin kokeiluluontoisesti tuunata. Juniori kävi paikanpäällä  toteamassa tilanteen ja vilkaistuaan maalipurkin sisältöön hän kysyi: " Äiti - tuleeko tuo kaappi leikkimökkiin ? ".


Epäonnistuttuani - kaksikin kertaa -  oikeanlaisen ruskean värin sävyttämisessä päädyin vaaleanpunaiseen karkkiväriin :-) Eikä oikeastaan enää harmita niin paljon....


Olen jo jonkinaikaa kaipaillut vähän väriä muutoin niin kovin ruskeaan huusholliini - nyt sitä sitten löytyy.
Ihana metallituoli on BW: sta ja nyt nuo GG:tkin pääsevät aiempaa paremmin esille seinällä pienessä lasivitriinissä.



Tulikohan mentyä liiallisuuksiin värien käytössä...? Tuo olkkarin matto on muuten aivan loistavan kokoinen - nyt en enää tarvitse keinutuolin alla olla mitään erikseen. Ja ihan hyvin tuntuu pysyvän paikoillaankin - jopa näin koirataloudessa.

Huomiseksi saapi laittaa taas kellon herättämään joten nyt petiin. Ihanaa alkavaa viikonloppua !










1 kommentti:

  1. Tosi nätin näköstä ja just ihanan värikästä! :) Hieno kans tuo pinkki rautatuoli, just ihailin niitä kun pyörähettiin BW/KM-myymälässä.

    T. Maria H. naapurista :)

    VastaaPoista