Butterfly

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Pihalla.

On se vaan kumma että kun työpäivän katselee (  ilmastoidusta tilasta ) tuota hellettä ulkona ja suunnittelee kaikenlaista pihakivaa iltapuhteeksi - niin aina kun kotiin pääsee alkavat ukkospilvet kerääntyä uhkaavasti  tuvan ylle. Tänäänkään ei huvita mitään isompaa tuolla pihalla aloitella kun hetikohta saapi kuitenkin rynnätä sateensuojaan sisälle.


Jotain sentään olen saanut aikaiseksi; piha-altaaseen on heinäsorsaemo jo muuttanut poikasineen, patsas ei vaan vielä " pissaa " kun pitäisi ensin etsiä sille pumppu talvisäilöstä :-)


Pienen peltisen pöytäryhmän löysin pari viikkoa sitten kirppikseltä - turkoosi maali on omasta pensselistä :-)Leikkimökillä kukkii jo  - muutkin kuin kesäkukat -  muualla eivät perennat ole vielä oikein vauhtiin päässeet. Kovista ukkossateista huolimatta meidän nurtsi alkaa kärsiä kuivuudesta - toivottavasti ei kastelemaan tarvi rueta.


Sanovat että sateella kala syö - taidan seuraavaksi seurata esikoiseni jälkiä ja  painella mummulan laiturille ongelle. Aurinkoisia kesäpäivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti