Butterfly

tiistai 28. toukokuuta 2013

Kelapöytä ja kesätystä.

Hiljaista on ollut tällä pysäkillä - eipä näillä keleillä paljon huvita sisällä istuskella. Hassua kuinka nopeasti piha alkoi vihertämään - ja kukkimaankin - kun sitä lämpöä tänne Pohjanmaallekin kunnolla viimein saatiin.

Muutamana iltana olen ihan vaan levännyt ja nautiskellut lämpimästä. Mieli kyllä tekisi kovasti rakennella tuota pihaa ja laittaa kesäkukkiakin jo ruukkuihin. Lienee paras kuitenkin odotella vielä hetki niin ettei sitten tarvitse kanniskella istutuksia sisään ja ulos hallaöiden pelossa. Kaivelin arkistoista kuvia viime kevään kelapöytätuunauksestani - pitihän tuotakin kokeilla -  ja ihan kelpo puutarhakalusto kaapelikelasta ja vanhoista tuoleista tulikin. Puutuolit olivat alunperin mustat  - vähän valkoista maalia pintaan niin vanhakin näyttää uudelta  :-) Alkukesän tuo kalusto oli tässä kotipihalla , loppukesästä se sai siirron mökille.


Nautiskellaan nyt näistä loistavista keleistä - ja toivotaan ettei sitten juhannuksena tarvitse villahousuja kaivella kaapista esiin....Suomen kesä on usein kovin lyhyt.
Nyt ainakin sääennuste tuntuu lupaavalta. Tosi kiva juttu kaikille, jotka juhliivat valmistujaisia tms. ensi viikonloppuna.

Aurinkoista toukokuun loppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti