Butterfly

torstai 9. toukokuuta 2013

Karkkivärejä olohuoneeseen :-)

Vielä alkuviikosta ajattelin jättää maalaushommat ja olkkarin sisustelemisen viikonlopulle juniorin synttärikemujen jälkeen, mutta palattuani eilen kotiin BellaWintagesta  - kera parin muuttujan -  kiusaus tarttua välittömästi tuumasta toimeen kävi ylivoimaiseksi. Eilisen illan ja alkuyön vietinkin autotallissa maalausprojektini kimpussa, iso kiitos tästä mahdollisuudesta  siskontytölle joka ystävällisesti auttoi synttärijuhlien valmisteluissa ja etenkin leipomisessa !Kuulun siihen joukkoon joka mieluummin tahraa kätensä maaliin ja hiontapölyyn kuin jauhoihin - ja leipomisessa olen ihan poropeukalo. Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia joten tämänpäiväisten juhlien tarjoilukin oli oikein onnistunut :-) Tässäpä vähän näytettä synttärikakusta:


Sarin suorittaessa toisaalla leipomista minä siis hyökkäsin autotallissa innolla tallaisen vanhan Ikean yöpöydän kimppuun - se on hyvin edullinen kirpparilöytö - jonka ajattelin kokeiluluontoisesti tuunata. Juniori kävi paikanpäällä  toteamassa tilanteen ja vilkaistuaan maalipurkin sisältöön hän kysyi: " Äiti - tuleeko tuo kaappi leikkimökkiin ? ".


Epäonnistuttuani - kaksikin kertaa -  oikeanlaisen ruskean värin sävyttämisessä päädyin vaaleanpunaiseen karkkiväriin :-) Eikä oikeastaan enää harmita niin paljon....


Olen jo jonkinaikaa kaipaillut vähän väriä muutoin niin kovin ruskeaan huusholliini - nyt sitä sitten löytyy.
Ihana metallituoli on BW: sta ja nyt nuo GG:tkin pääsevät aiempaa paremmin esille seinällä pienessä lasivitriinissä.Tulikohan mentyä liiallisuuksiin värien käytössä...? Tuo olkkarin matto on muuten aivan loistavan kokoinen - nyt en enää tarvitse keinutuolin alla olla mitään erikseen. Ja ihan hyvin tuntuu pysyvän paikoillaankin - jopa näin koirataloudessa.

Huomiseksi saapi laittaa taas kellon herättämään joten nyt petiin. Ihanaa alkavaa viikonloppua !


1 kommentti:

  1. Tosi nätin näköstä ja just ihanan värikästä! :) Hieno kans tuo pinkki rautatuoli, just ihailin niitä kun pyörähettiin BW/KM-myymälässä.

    T. Maria H. naapurista :)

    VastaaPoista