Butterfly

tiistai 7. toukokuuta 2013

Värillä on väliä

Tänään paistoi aurinko siihen malliin että ajattelin töiden jälkeen aloitella maalausurakkaani . Homma alkoi maalin sekoittamisesta - väripastan olin hankkinut jo aiemmin kun perusvalkoista maalia oli nurkkiin ylimääräiseksi jäänyt. Värikartalla upea lämmin tumma ruskea näytti ihan joltakin muulta kuin tämä sopotus....


Okei - tunnustan virheeni. Alkuun väri näytti tosi hyvältä, kunnes lisäsin siihen liikaa valkoista maalia ja lopputulos oli vaalea beige. Väripasta oli laskettu litralle maalia ja minä täräytin valkoista joukkoon 2,7 litran verran ihan vanhasta muistista. Ihan kiva väri - vaan ei soveltunut tähän tarkoitukseen.  Ajattelin korjata tilannetta mustalla pastalla, jota laitoin pikkutippasen joukkoon...ei mennyt sekään ihan putkeen...lopputulos näkyy kuvassa.



Hiukkasen siirtyy nyt tämä maalausurakka - loppuviikosta juhlitaan juniorin synttäreitä.  Tuo sekoittamani mudanharmaa maali päätynee saunan kivijalkaan taikka jonnekkin muualle. Jatkossa jätän maalin sävyttämisen ammattilaisille :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti