Butterfly

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pyyhkeitä ja pallojaKiirusta on olevinaan pitänyt - ja tovi ennättänyt vierähtää siitä kun viimeksi tänne ennätin kirjoitella. Näin sadepäivän ratoksi on mukava katsella värikkäitä valokuvia viime viikonlopulta, olin hauskalla kaverireissulla Barcelonassa ja siellä sitä riittikin ihmettelemistä. Aikaa kului näyteikkuna ( - ja vähän muillakin ) ostoksilla . Shoppailuintoa ( onneksi ) rajoitti lentsikan matkatavaroiden painorajoitus. Paljon tuli valokuvattua ja  sainpahan ainakin hauskoja vinkkejä kotiin tuotavaksi.


Tässä kuva frotepyyhkeitä myyvän liikkeen näyteikkunasta :-) Tuo "kakun" kokoaminen oli toteutettu ihan vaan värillisellä paperilla, siihen sitten vähän hedelmää ja pikku lehteä koristeeksi. Mmmm....tuo unelmatorttu on niin herkullisen näköinen.

Kotona, eteisessä,  meillä nököttää heinäseipäistä kasatut tikkaat joihin ostin Stockalta syksyllä La Case de Cousin Paul - sisustusvalot. Valojen alkuperäinen värimaailma oli niin kovin punainen, että korvasin muutaman pallon näin kesää kohti mentäessä valkoisilla paperinarupalloilla.


Barcelonan sydämestä - ihan pieneltä kujalta - löysin oikean La Case de Cousin Paul - palloliikkeen !


Voi noita ihania värejä ! Narupalloja lähes kaikissa mahdollisissa herkullisissa väreissä. Tässä vaiheessa harmistelin - jälleen kerran - matkalaukkuni pienuutta. Noita pieniä palloja oli mahdollista ostaa ihan irtonaisinakin 0,70 euroa / kpl .  Kokonaisen valosarjan hintakin olisi ollut tuolla kymmenkunta euroa edullisempi kuin Suomesta tarjoushinnallakin ostettuna. Pienen kenkälaatikollisen verran onnistuin kuitenkin palloja tuolta hankkimaan.

Voi kun nuo kelit hiukkasen lämpenisivät. Minulla odottaa pikku maalausurakka tuolla autotallissa, mutta aloittelen vasta kun ei ole enää pelkoa yöpakkasten pilaamista maalipinnoista. Ei vaan millään malttaisi odottaa kun juuri nyt pitää saada lisää väriä elämään :-)

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa !

P.S. Sain tänään sähköpostia koskien ruskeita pilkullisia mukeja... maanantaina varmistuu ovatko ihan samanlaisia kuin ne joita etsin :-)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti