Butterfly

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hauska päivä Ikeassa

Tänään pääsin viimeinkin käymään Kuopion Ikeassa. Aiemmin on tutuksi tulleet kaikki muut Suomen ruotsalaiset lihapulla-huonekalukaupat - niin ja tietty Haaparannan Ikea - mutta tuo Kuopion suunta oli siis jotain ihan uutta. Ja täytyy sanoa että suosikkihan siitä tuli saman katon alla sijaitsevan Matkus-shopping centerin ansiosta...

Tällä kertaa mukaan ei Ikeasta tarttunut kovin paljoa - pari peittoa ja tyynyä - mutta laitanpa tähän kuvat kahdesta vanhasta Ikea tuunauksesta:
Ikean Foto valaisin. Ihan ok näköinen lamppu  sellaisenaankin, mutta pakkohan se oli työstää vähän enemmän  yksilöllisen näköiseksi.Minun Fotoversiossani on tapetista leikeltyjä etikettejä kiinnitettynä ihan vaan liisterillä. Ja lakka päällä. Tuo tapetti oli ehkä vähän turhan paksua tähän tarkoitukseen se ei meinannut millään taipua kauniisti lampun muotoihin - päätin, että seuraavalla kerralla käyttäisin jotakin ohuempaa materiaalia, vaikkapa jotain kivakuosista lautasliinaa :-)
Niin ja askarteluun oikein decoupage-lakkaa.

Toinen kokeilu oli sitten tällainen Ikean  kehys. Ja tähän hankin pienen pullollisen sitä oikeaa lakkaa. Keittiönkaapista löytyi pintaan muutama Pentikin servetti. Ja jouduin toteamaan että näin ohuen materiaalin käyttäminen oli minulle varsin haasteellista repeytymisuhan ja ruttujen takia.
No joo - olisihan tuossa voinut olla vielä tarkempi lautasliinojen asettelun suhteen, niin että olisi tullut symmetrisesti nuo ruudut. Lopputuloksena kuitenkin  ihan kelvollinen ja omanlaisensa valokuvapoka :-) En usko että toista ihan samanlaista heti tulee vastaan.

Hyvää viikonloppua!
2 kommenttia:

  1. Kestääkö tuo liisteri tuossa lampussa ihan hyvin? Ettei ala kärytä, sulaa tms. kun lappu kuumenee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se liisteri siinä kohta pari vuotta kestänyt. Ei tuo kupu kuumene, se taisi olla sellainen keskikokoinen niistä Fotoista. Jos olisi pienempi kupu, niin en osaa sanoa miten sitten käyttäytyisi - lämpenisi varmaan enemmän. Taisin sujauttaa vähän liimaakin liisterin joukkoon ihan vaan varmistaakseni että kiinni on ja pysyy :-)

      Poista