Butterfly

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Perhosten aika

Kesää kohti mennään ja perhoset valtaavat taas meidän tupaa. Pietiläisen Ilona aikoinaan eräällä kurssillaan tartutti tämän perhosvillityksen minuun - viime keväänä askartelin arkkitolkulla paperiperhosia. Muutaman perhosketjun tein melkein valkoisesta paperista ja sellainen näytti tosi kauniilta siskontytön ylioppilasjuhlissa kiemurrellessaan noutopydässä koristeena tarjottavien herkkujen seassa.


Eilen pyörähdin "ihan vaan katselemassa" kevätuutuuksia Anita Koon putiikissa, ja sieltä löysin nämä ihanat perhoset, jotka päätyivät toistaiseksi olohuoneen lamppuun....


Ja osa pikkuperhosista löysi paikkansa eteisen risuryijystä.....

 
Vaikka tämä ruskea-valkoinen-roosa värimaailma miellyttääkin omaa silmääni kovasti, olisi kiva saada vaihteeksi myös jotain vähän räväkämpää sisustukseen. Ja siitä se ajatus sitten lähti...kuvassa väripastoja, joista teen ihan omat coctailini sekoittaessani maalia. Täytyy vielä kahlata läpi kirppareita ja omaa vanhaa varastoa jospa löytyisi jotain kivaa maalattavaa :-)


Tarkkaan katsoessa huomaa, että tummanruskeaa ja roosaa sieltä väriliuskasta taasen löytyy - niistä en ihan hevillä luovu -  mutta tälläkertaa joukossa on jotain hiukka räväkempääkin.... laittelen kuvia jos saan joskus jotain valmista aikaiseksi.

P.S. IB Laursenin pilkullisia Polka mukeja ei ole vielä löytynyt :(


1 kommentti: