Butterfly

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pilkkutauti

Nyt se sitten iski minuunkin. Pilkkutauti. Jonkinlaista oireilua oli havaittavissa jo aiemmin turkoosin väristen GG-lattemukien hankinnan myötä mutta nyt se tauti sitten iski kunnolla ja lujaa. Löysin nimittäin lähes täydelliset kahvimukit. Siis vain "lähes täydelliset" olettaen että täydellisiä ei ole vielä tähän päivään mennessä valmistettu ja on jotain mitä vielä voi odottaa.  Ainoaksi ISOKSI ongelmaksi muodostui se, että olen toistaiseksi onnistunut hankkimaan näitä vain 2 kpl.  Mukit ovat IB Laursenin vanhempaa mallistoa - Polka-mukit - ja olen selvästi liian myöhään liikkeellä tässä asiassa.


Olen eilen ja tänään lähettänyt kymmeniä kyselyitä sisustusputiikkeihin, josko jossain olisi näitä vielä hyllyille jäänyt. Ei ainakaan vielä ole löytynyt. Eräs ystävällinen jälleenmyyjä otti jopa yhteyttä maahantuojaan mutta sieltä ei näitä enää saa. Ainoa mahdollisuus on siis löytää jostain vanhaa varastoa. Tai sitten toivon että joku kanssaihminen ystävällisesti luopuisi omistaan. 4 kpl vielä tarvitsisin mutta jo yhdestäkin olisin kiitollinen.


Pilkkutautia lievittääkseni ostin Sinisestä Siveltimestä ( sieltäkin siis  niitä mukeja etsin ) aivan valtavan suloiset IB Laursenin pilkulliset nupit jotka vaihdoin Ikean kaapin oviin. Ei niissä vanhoissa mitään vikaa ollut mutta tulipahan vähän uutta keväistä ilmettä tuohonkin kaappiin :-)


Itse tauti ei siis ole parantunut. Siispä seuraavaksi taas googlettelemaan IBL-mukeja. Ja laittamaan ostoilmoituksia kaikille mahdollisille sivustoille. Ne mukit TÄYTYY löytyä jostain. Pitäkäähän peukkuja :-)
8 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja! Voi vitsi, että nuo sun toisetki asiat on ihan mahottoman ihanat!! :) Onko ne GreenGaten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, ne on Greengatea. Odottavat lautashyllyä/telinettä päästäkseen joskus paremmin esille. Sitä varten tosin pitäisi kai rakentaa tähän tupaan lisää seiniä...

   Poista
 2. Ihat kupit, ruskea väri miellyttää.GG hörhö olen minä, oletko muuten sinä facessa? Siellä on sellainen ryhmä kuin Greengate kotona, noita kuppeja voisi sielläkin kysellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - myös FB:ssä on kokeiltu. Toivotaan parasta :-)

   Poista
 3. Kauniita astioita <3 Itsekin olen ihastunut noihin GG:n astioihin

  VastaaPoista
 4. GG:t on ihania - ja niitä löytyy paljon eri väreissä sekä kuvioisina. Paitsi ruskeita ja palloisia :-/

  VastaaPoista