Butterfly

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tuvan kruusausta

Meillä on tuo tupa ollut pitkään ilman kattovalaisinta, sopivaa kun ei ole arkkupöydän päälle löytynyt. Rakennusaikana lampun paikka ( sähköt) tuli paperilla suunniteltua reilun puoli metriä väärään kohtaan, eikä riippuvalaisin osunutkaan sitten pöydän kohdalle, kun saatiin kalusteet paikalleen. Ruuvasin kattoon pöydän kohdalle koukun ja siinä on roikkunut tällainen omatekoinen "peuransarvihimmeli" aina eiliseen saakka...


Eilen löysin Bella Wintagesta niin suloisen lampun, että meillehän se samantien muutti. Enää ei vaivannut edes se pistokkeen väärä sijainti, lamppu roikkuu ihan samassa koukussa kun tuo sarvi ennen. Mustaa johtoa jouduin pistokkeen juuresta vähän vaalentamaan niin, että nyt se "melkein sulautuu" kattopaneelin joukkoon.Täytyi kiireesti räpsiä muutama kuva niin kauan kuin nuo sohvatyynyt ovat paikoillaan - yleensä ne eivät järjestyksessä ole -  tuo sivustavedettävä sohva on nimittäin meidän bassetin lempipaikka :-)


Oikein hyvää viikonloppua kaikille !
8 kommenttia:

 1. Voi kun on suloinen ja sopiva lamppu tohon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tykkään itekin kovasti lampusta.

   Poista
 2. Toivottavasti peuransarvi-himmelikin löytää uuden hyvän paikan. Samantapaisiahan myydään Pentikin kaupoissa muutaman satasen hintaan ;) On teillä kaunista! t. Heli P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli :-) Kiertelin jo koukun kanssa ympäriinsä, mutta ihan vielä uutta paikkaa sarvelle ei löytynyt. Pitänee vielä tuumata. Pentikin sarvet taitaa olla vähän pidemmälle jalostettuja, niissä on valot :-)

   Poista
 3. Ihanan uuden blogin löysin.

  Jään heti pysäkille notkumaan. Lukija-palkkia en löytänyt, mutta jään siltikin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Tuija, kun löysit tänne ja notku vaan ihan rauhassa :-) Olen vielä ihan untuvikko näissä blogiasioissa, mutta yritän opiskella käyttämään tätä - ehkäpä onnistun lisäämään sellaisen lukija- palkinkin lähiaikoina.

   Poista