Butterfly

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vaarallista ajantappoa

Tänä iltana kuskaillessani muksuja harrastusten pariin,  minä kulutin aikaa uusitun Kauppakeskuksen sisustusosastolla ja totesin sen olevan aivan liian houkutteleva paikka :-) Voi kuinka paljon ihania tapetteja esillä! Parin viikon takaisesta lastenhuoneiden tapetoinnista jäi vielä niin paljon liisteriä yli, että äkkiäkös sillä vielä huoneen tai pari laittaisi uuteen kuosiin. Paljon oli kimallusta ja upeita kuvioita. Tässäpä kuvia muutamista suosikeistani:


Yli-ihana hopeinen ruusutapetti, jolle keksisin                Kirsikankukkia, näitä oli
paikan ihan heti. Mallipala lähti mukaan :-)                   ainakin kolmea hiukka eri sävyistä.
Tapetti on kuvassa ylösalaisin.


Tämän jos esikoiseni olisi nähnyt pari viikkoa                Tämä ON tapetti. ( kamera tekee tuohon
takaperin... hienot värit.                                                keskelle ihmeellisen läntin )   


Ja sitten ne kaikki lattiavärkit. Tätä jäin ihastelemaan:
Olisikohan liikaa, jos ehdottaisin isännälle,
että laitetaanpa kaikki lattiat uusiksi?

- niin ja seinät samalla, kun kerran aletaan :-)

Toistaiseksi voi olla parasta vain haaveilla näistä
ja olla ihan hiljaa....

6 kommenttia:

 1. Tuo tekstitapetti on kyllä ihan mun lemppari! Pari muutakin tapettia on jo valikoitunut lemppareiksi tässä harjoittelun aikana ja jos rahaa olisi, taitais tulla meidänkin huusholliin täysremppa. Nyt vain Juuson huone saa uutta tapettia parille seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania oli kans ne kuviottomat - rouhea hopeinen sekä vaaleat joissa hiukka kimalletta joukossa - en vaan saanu niitä näyttämään oikein miltään kamerakännykällä otetuissa kuvissa, tarvii kaiketi tietynlaisen valon. Tuo tekstitapetti oli upea myös musta - harmaa- hopea - valkoisena, ja sitä olisi helpompi yhdistellä. Meillä vaan on neidillä nyt menossa semmoinen turkoosi kausi, siksi kiinnitin huomion just tuohon :-)

   Poista
  2. Kerrohan mistä löysit tuon tekstitapetin eli kuka on valmistaja?? Tosi hieno. Olen plärännyt kaiken maailman tapettikirjat, mutta tuollaista ei ole tullut vastaan...

   Poista
  3. Hei Annu! Rautia-kauppakeskuksesta tuon tapetin bongasin - valmistajaa en muista mutta tuota tapettia sai myös mustavalkoisena. Laittelehan viestiä jos et löydä, niin voin vaikka joku päivä käydä kyselemässä mistä mallistosta tuo on.

   Poista
 2. Moikka, juuri tuota hopeaa ruusutapettia olen etsinyt! Muistatko mistä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuuli! Kaustisen Rautia Kauppakeskuksen hyllystä tuonkin tapetin kuvasin. Onhan siitä jo hetki aikaa, mutta toivottavasti löydät sen vielä.

   Poista